Rustique

Welkom bij Studio Rustique

Rustique

Achter het aanbod aan massages en het logo van Rustique in Nijverdal sta ik, Monique Holtmann, NGS masseur en personal stylist. Altijd betrokken bij mensen en hun welzijn. Ik bied een luisterend oor waar nodig en beschik over goede kennis van het menselijk lichaam door mijn opleiding en ervaring. Je voelt je snel thuis bij mij.

NGS masseur

Monique

Ervaar de rust

Vanuit eigen ervaring weet ik dat een goede massage in de juiste omgeving en in een prettige sfeer heel veel goeds kan doen voor je persoonlijke welzijn. Ontspannen in een omgeving waarin jij centraal staat en alles klopt. Het geeft je het gevoel dat je even de drukte achter je kunt laten en tijd voor jezelf kunt nemen. Dit doen we vaak veel te weinig, maar gun jezelf dat moment. Je komt met nieuwe energie weer buiten. Wat een heerlijk gevoel om dat te ervaren!

Dat is Rustique.

Een massage heeft vele voordelen

Het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Door regelmatig een massage te nemen geef je je immuunsysteem en weerstand een boost, dit zorgt ervoor dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk  goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten.
Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

Even tijd voor jezelf

Massage treatments

Hotstone massage

Ervaar extra warmte

Hotstone massage

60 minuten lang

€70
Indiase massage

Voor rust in je hoofd

Indiase hoofdmassage

30 minuten lang

€40
Ontspannings massage

Een echte aanrader!

Ontspanningsmassage

60 minuten lang

€65

Voor jou en je baby

Zwangerschapsmassage

60 minuten lang

€70