Ontspanningsmassage

Ervaar ultieme rust

Neem tijd voor jezelf

Ontspanningsmassage

Ben je druk in je dagelijkse leven? Deze massage biedt totale ontspanning. Ook bij schouder- en nekklachten, stijve spieren of stress is deze ontspanningsmassage een geweldige manier om je weer op te laden.

De massage

Het is heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, hier komt ook steeds meer aandacht voor. Investeren in het onderhoud van je lichaam en tijd maken voor jezelf is al veel mensen niet meer vreemd. Terug naar de basis, meer balans en rust vinden in je leven en ruimte maken voor ontspanning en plezier.

Deze massage is gericht op ontspanning en bloedcirculatie. Door de zachte strijkbewegingen en het losmaken van de spieren worden afvalstoffen afgevoerd en komt je lichaam tot rust. We overleggen met jou over de gewenste druk en eventuele klachten waardoor de massage altijd op maat aansluit bij wat jij nodig hebt. Voor een optimaal effect gebruiken we massageolie die je huid verzorgd en hydrateert.

Boek de klassieker onder de massages om de wereld even buiten te laten en helemaal ontspannen weer naar buiten te lopen!

Voordelen ontspanningsmassage

Duur & prijs

Deze massage is te boeken voor 60 minuten.

60 minuten

€ 65,-

Even tijd voor jezelf

Massage treatments

Hotstone massage

Ervaar extra warmte

Hotstone massage

60 minuten lang

€70
Indiase massage

Voor rust in je hoofd

Indiase hoofdmassage

30 minuten lang

€40
Ontspannings massage

Een echte aanrader!

Ontspannings massage

60 minuten lang

€65

Voor jou en je baby

Zwangerschapsmassage

60 minuten lang

€70